Retouren

Retourbeleid
– Een Sneakerpappie bestelling (in Nederland geleverd) kan worden geretourneerd binnen 14 dagen na de ontvangst van de bestelling, mits de producten in originele staat verkeren.
– Wij storten geen geld terug en ruilen geen producten als deze niet in originele staat verkeren en in oorspronkelijke verpakking retour worden verzonden.
– De daadwerkelijke verzendkosten worden niet door Sneakerpappie vergoed. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.
– Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Indien je een bedrag betaald hebt, zal Sneakerpappie dit bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending).
– Retouren kunnen ook geruild worden voor een andere maat of product, dit kun je aangeven via de mail.
– Sneakerpappie is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens de retourverzending beschadigd of verloren raken.
– We proberen alle retour verzendingen zo snel mogelijk af te handelen met een maximale duur van 7 werkdagen. Sneakerpappie streeft ernaar om een e-mail te verzenden als het retour proces is afgerond maar kan dit niet garanderen. Controleer zelf of je het terug te storten bedrag hebt ontvangen.
РSneakerpappie zal de manco in behandeling nemen en indien noodzakelijk overleggen met de leverancier van het product. Als de beschadiging veroorzaakt is door een fabricage-fout dan krijg je een nieuw product naar keuze (hetzelfde aankoopbedrag), het is niet mogelijk om geld terug te storten bij manco’s.

Retourproces
Bij het retour verzenden van een Sneakerpappie bestelling is het volgende belangrijk:
– Geretourneerde producten en de originele verpakking (bijbehorende schoenendoos) moeten goed verpakt zijn, om beschadiging tijdens retour zending te voorkomen.
– Stuur ons een mail met de reden voor retour en de track&trace.
– Geretourneerde producten moeten altijd gefrankeerd opgestuurd worden naar ons, ongefrankeerde retourneringen worden niet in ontvangst genomen.
– Bewaar de track & trace code die je hebt ontvangen van het postbedrijf.
– Sneakerpappie is niet verantwoordelijk voor verloren pakketten.

Retouradres
Morgen is Nu BV
tav. Sneakerpappie Retouren
Daltonstraat 42-44
3846 BX Harderwijk